Hjemmedesignet suttesnore og rasle!

I min familie har vi altid været vilde med Disney og især Minnie og Mickey, og heldigvis er Morten også med på det. Det bærer baby F's værelse også præg af, og vi vidste derfor også at når vi skulle igang med at hækle til hende, skulle der også lidt Disney magi ind over det.

Suttesnore vidste vi fra start af ville blive et must hjemme ved os til alle sutterne, så vores lille hund ikke kunne få fat i dem, når baby tabte dem. Derfor fik mormor den gode ide at lave små Mickey og Minnie hoveder og sætte på suttesnorene, så de blev søde og dekorative og også pyntede på tøjet, istedet for bare at holde styr på sutten. Det er blevet til de sødeste små suttesnore, man kan lave i alverdens farver, så de passer til alt babys tøj, og så det bliver en et fint stykke pynt, og de er dejlig hurtige at lave. Derudover har vi lavet dem i 100% bomuld, så de kan nemt vaskes når baby får fat i dem og får gumlet på dem istedet for sutten. Herhjemme er det i hvert fald alt der skal i munden for tiden.

Udover suttesnorene, ville vi gerne have Minnie og Mickey til at pryde noget mere at baby F's legetøj. Da hun en dag manglede noget der kunne fange opmærksomheden  med lyd i, når hun sad i sin skråstol eller i autostolen, kom mormor på banen igen. Hun fik designet den sødeste Minnie rasle, som hurtigt kan laves om til en Mickey istedet for. I hovedet kom der en fin rasleboks der kunne give lyd, og ørene fik stegeposer, så de kunne knitre og give en anden lyd når man rørte ved dem. Den har virkelig bragt lykke og det er bare Baby F's ynglingsting at kigge og gumle på når vi sidder i skråstolen.

Jeg er sikker på at Disney nok skal komme til at pryde endnu flere af vores designs en dag, så hvis i er ligeså vilde med Disney som os, så husk at holde øje med siden for nye ideer :) I må også meget gerne komme med flere ideer til os :)


Suttesnorejpg
De fine suttesnore ses her både i en Minnie og en Mickey udgave. De er bare så fine og nemme at vaske når baby kommer til at gumle lidt på dem istedet for sutten :)

Minnie rasle 1jpg
Her ses den fine Minnie rasle, som også nemt kan laves i en Mickey udgave til drengene :)