Mit første design!

I starten af året fik jeg designet mit første stykke tøj til lille baby F! Jeg synes hun er så fin i kjoler, og elsker at komme hende i fine kjoler. Det var også fint da hun bare lå stille, men efter der er kommet mere gang i hende og der skal ske noget mere, så endte skørtet altid bare oppe under armene og så komhun bare til at se så bar ud i hendes body og strømpebukser, som jeg nok ikke syntes var det mest charmerende, selvom en baby nu bare altid er sød og charmerende uanset hvad. Jeg kom derfor i tanke om at hun som helt lille nyfødt have en romber med kjoleskørt på, og tænkte det må jeg da selv kunne lave til hende, for udbudet af rombere med skørt på er ikke det største.

Jeg gik derfor igang med at starte på at lave en romber til hende, som jeg kunne sætte et skørt på. Hold da op et arbejde at lave en opskrift hel fra bunden af, som hele tiden skulle prøves på en baby, når baby vel og mærke ikke lå og sov! Der blev prøvet en del gange og der blev trævlet op endnu flere gange, men ligeså stille skred min romber frem. Den begyndte at tage form og jeg lærte utroligt meget omkring teknikkerne i at få et stykke tøj til at se pæn ud, med lige samling bagpå og det hele. Hvilket jeg nok må indrømme jeg ikke lige var skarp til i starten. Jeg fik også designet skørtet til den, hvilket også måtte trævles op en del gange før det blev pænt. I første forsøg var skørtet i hvert fald blevet så stort at det nok kunne bruges som faldskærm, men det blev rettet til og skørtet blev så fint derpå. Jeg syntes dog der manglede lidt for at gøre den ekstra piget til hende, og jeg fik tilføjet min fine flæse oppe ved kraven. Dermed var min romberkjole blevet designet til min lille baby F.

Efter jeg havde lavet den, tænkte jeg at der sikkert også var andre der kunne få glæde af sådan en romberkjole, og ville derfor skrive opskriften på den ned. Puha, det var noget af et tælle arbejde og hæklen forfra for at være sikker på det hele det passede og var som jeg havde lavet det. Men færdig blev jeg med det. Derefter skulle jeg så igang med at få lavet opskriften om til en størrelse større og mindre også. Hvis jeg synes det var et stort arbejde bare at skrive opskriften på den ned, så kunne jeg da godt tro om igen, for at tilpasse den til en størrelse større  og mindre er et endnu større stykke arbejde, men efter noget tid, fik jeg dem lavet.  Men hvor var jeg utrolig stolt af mit selv til sidst over at jeg havde designet mit eget stykke tøj. Og hvor har jeg lært meget, som kan bruges til så mange ting senere. 

Derefter fik jeg alle 3 størrelser sendt til testhæklere, så jeg kunne finde evt. fejl og mangler i min opskrift. Det lærer man også utroligt meget af, for der er bare nogle ting man ikke lige tænker over når man selv sidder med det i hovedet.

Nu er den færdig og testhæklet til jer, og jeg håber sådan i har lyst til at købe den og lave til jeres små søde pus. Jeg håber også at der nu kommer endnu flere små søde babyer i kjoler, som ikke bare ender oppe under armhulerne:)

Begge kjolerPNG
Her ses de første to romberkjoler jeg fik lavet til lille baby F, hvor jeg dog synes de er blevet fine og så brugbare til hende. kravejpg
Kraven blev så fin og piget dertil, så det er næsten min ynglingsting ved kjolen, selvom jeg er helt vild med det hele.