Mormors kreative ideer..

Min mor er så sød til at hjælpe mig med alle mine kreative ideer og alt muligt andet. Hun er også så sød og kærlig overfor lille baby F. Derfor besluttede jeg mig for at ville give lidt igen til hende, men hvad skulle det være?

Jeg kom i tanke om at hun tit snakker om hun ikke helt kan huske hvilke projekter hun har planlagt. Det problem kender jeg alt for godt selv. Det er ikke altid til at huske hvad man har tænkt man vil lave og i hvilken farve, og det er nemt at glemme hvilken str. nål/pind man bruger, hvis man har haft projektet til at ligge lidt for længe uden at lave på det! Både mig og min mor har prøvet at gå igang me et projekt, for så helt at glemme hvad størrelse man er ved  at lave det i.  

Derfor besluttede jeg mig for at ville lave en lille mappe til hende med sider i, hvor hun kan få skrevet det hele ned. Hvad hun er igang med, hvor opskriften er fra, str. hvis det er tøj, hvilket garn, hvad farve og partinr. det er, hvor meget der er brugt og hvornår hun har startet og afsluttet projektet. 

Jeg lavet en side med det hele og fik printet en masse af dem og sat i en A5 mappe. Jeg fik også lavet en fin forside med en masse billeder af ting hun har lavet det sidste års tid. Mappen blev pakket i en fin pose og mig og baby F tog hjem til hende med den, hvor baby F fik lov til give hende gaven.

Hun blev glad for den, rigtigt glad, for det er det hun hele tiden har manglet til at holde styr på alle hendes ting hun hækler og strikker. Jeg tror bestemt også jeg skal have lavet en til mig selv også nu.

Jeg håber i andre kan bruge ideen og måske få lavet jeres egne mapper til jeres kreative ideer, siden jeg har lavet til at sætte i mappen kan findes her http://bylykholt.dk/opskrifter-bylykholt 


ForsidejpgHer ses forsiden på den fine mappe jeg har lavet. Man kan sætte alt muligt ind da jeg købte en mappe med plastik lomme på forsiden, så man selv kunne udsmykke den.

IndholdjpgHer ses den side jeg har lavet, hvor hun kan skrive alle de ting ind hun skal bruge ift. hende ideer og igang værende projekter af hækle og strik.