Om mig

Hej allesammen, jeg er Line og glæder mig til at dele alle mine kreative ting med jer.

Jeg er 28 år og bor i Nordjylland sammen med min kæreste Morten, vores lille datter baby F og vores hund Choko i hus vi selv istandsatte i sommeren og efteråret i 2016.  Jeg er uddannet sundhedsteknolog og har egentlig aldrig rigtigt været kreativ, men mere typen der ville læse en god bog eller sidde ved computeren. Jeg havde dog lige et par år hvor jeg fik lavet en masse fine kager, hvor jeg var på forskellige kurser, men det er ikke noget man kan sidde og hygge med om aftenen.
I starten af 2017 da min gode veninde snart skulle have en baby, så tænkte jeg, nu skal jeg lære at hækle, så jeg kan lave fine ting. Jeg fik min mor til at lære mig at hækle og det tog hurtigt fart og det kunne ikke blive avanceret nok for mig. Og bum, så var jeg selv gravid og ventede en lille november baby, så der blev hurtigt travlt med at hækle ting til vores kommende baby. Siden da har det bare taget fart og jeg nyder at hækle hver dag, udvikle mine egne design og får så mange ideer til en masse ting der skal laves både til baby F, huset og venner og familie at der næsten ikke er tid til det, men jeg nyder det.

Bloggen er til for at dele ud af min nye kreative side, og for at kunne inspirere andre til selv at skabe en masse lækre hæklede og kreative ting og også bare til at følge med i hvad der ellers sker af spændende ting og sager i min hverdag.

- Line