ByLykholt Babysvøb

Det lækreste enkle svøb hæklet i Lana Cotton 212. Opskriften kan købes for kun 30 kr, ved at klikke på knappen til højre.

Fanter ByLykholt

Opskriften på de to fine elefanter hæklet i 8/8 garn. De to elefanter er to forskellige størrelser og begge er med i opskriften for 20 kr, du køber den ved at trykke på knappen til højre.

Elefant Camping

Camping tilbehør der passer til elefanterne Feline, Frede og Frida. Sættet inkluderer opskrifter på: Telt, sovepose, bålsted, træstammer og dobbelt sovepose og kan købes for kun 25 kr. ved at sende en mail ved at trykke på køb til højre.
 Opskriften inkluderer ikke elefanterne.

Felines Jul

Feline Fant med julekjole, nissehue, flagranke, pakker og tæppe. Opskriften på det hele fås for kun 35 kr. Tryk på knappen til højre for at sende en mail for at købe opskriften.

ByLykholt dækkeservietter

Opskriften på de hæklede dækkeservietter er gratis og kan hentes ved at trykke på hent knappen til højre. Dækkeservietterne er lavet med hæklegarn nr5. 

ByLykholt Babyturban

Babyturban opskriften er i fire str. 0-3 mdr, 3-6 mdr, 6-9 mdr og 9-12 mdr. Kan købes for 25 kr., hvor alle fire str er med i, ved at sende en mail, bare klik på knappen til højre.

Feline Fant med Garderobe

Feline Fant kommer med opskriften på hende og hendes 3 ynglings kjoler. Kan købes for 25 kr. ved at sende mig en mail, bare klik på knappen til højre.

Sommerkjole

Opskriften på den fine sommerkjole med pufærmer koster 30 kr og kan købes ved at sende mig en mail ved at trykke på knappen til højre.

Frede og Frida Fant

Opskriften på de små søde elefanter koster 25 kr og kan købes ved at sende en mail til mig, bare tryk på knappen til højre. 

Flæsecardigan

Opskriften på den fine flæsecardigan koster 30kr. og kan købes ved at sende mig en mail, bare tryk på knappen til højre.
I opskriften er der til str 0-3 mdr, 3-6 mdr, 6-9 mdr og 9-12 mdr.

Elefanterne Frederik og Frederikke

Opskriften på elefanterne Frederik og Frederikke koster 25 kr, og kan købes ved at sende en mail til mig, bare tryk på knappen til højre.

Romberkjole

Opskriften på min fine romberkjole koster 40 kr, og kan købes ved at sende en mail til mig, bare tryk på linket til højre.
Opskriften kommer i størrelserne 0-3 mdr, 3-6 mdr og 6-9 mdr.

Suttesnore

Opskriften til de fine suttesnore med Minnie og Mickey findes her. Bare tryk på knappen hent og du vil få adgang til pdf dokumentet.

Minnie Rasle

Opskriften til Minnie raslen findes her. Bare tryk på knappen hent og du vil få adgang til pdf dokumentet.

Kreativ ide bog

Her er siden jeg har brugt til min kreative ide bog til min mor. Bare tryk på Hent og du får adgang til pdf dokumentet med siden i.

OVERSKRIFT 1